КАРАМФИЛ пъпки 20ГР.

КАРАМФИЛ пъпки 20ГР.

Наличност: В наличност
5.00 лв.
Код на продукта: КАРАМФИЛ пъпки 50ГР.

Бърз преглед

Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки Карамфил (Syzygium aromaticum) е най-мощният антиоксидант.  Против паразити: За да се премахнат паразитите се използва Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки.  ...
+

Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки

Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпкиКарамфил (Syzygium aromaticum) е най-мощният антиоксидант. ...Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки

Карамфил (Syzygium aromaticum) е най-мощният антиоксидант

Против паразити: За да се премахнат паразитите се използва Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки

Карамфилът трябва да бъде предварително смлян и се приема в тази форма. Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки ефективно унищожава не само възрастните паразити, но и яйцата и ларвите. Също така укрепва имунната система. 

Карамфил (Syzygium aromaticumсъдържа хранителни вещества. В една чаена лъжичка карамфил се съдържат 63 процента от дневното количество манган, необходимо на човешкото тяло, наред с по-малки количества омега-3 мастни киселини, витамин К, хранителни фибри и витамин С.

Благодарение на хранителните си съставки карамфилът показва най-висок резултат по скалата за капацитет на абсорбиране на свободните (кислородни) радикали (ORAC) под формата на етерично масло.

Освен успокояващите болката свойства, доказани и потвърдени при зъбобол и за хранителната си стойност, карамфилът предлага още ползи за здравето. Сред тях са:

  1. Евгенолът (маслото от карамфил) лекува и премахва крастата по-ефикасно и по-бързо (за един час) от маслата от индийското орехче и иланг-иланг, като е много благоприятно в сравнение с бензил бензоата, обичайното външно лечение,  и показва естествените му противогъбични и противомикробни свойства.
  2. Богатата на подправки храна, включително и на карамфил, снижава отрицателното влияние на богатите на мазнини храни върху тялото на клетъчно ниво.
  3. Антисептичното, убиващо болката свойство на карамфила при посипване на порязвания със счукан на прах карамфил предотвратява инфекциите.
  4. Ароматерапевтите лекуват симптомите на артрит и ревматизъм с масло от карамфил.
  5. Проблеми, свързани със стомаха като морска болест, газове в стомаха, лошо храносмилане и хълцавици се лекуват с масло от карамфил.
  6. Отдавна използвано като естествено лекарство за гъбички по краката (благодарение на противогъбичните му свойства), едно изследване от 2007 година показа, че маслото от карамфил е по-добро от синтетичните антиоксиданти при лечението на различни видове кандида (гъбични инфекции).
Карамфил (Syzygium aromaticum) пъпки възстановява силите след нервно и физическо натоварване, увеличава обема и активността на паметта. 
Водният екстракт от карамфил се прилага при лекуване на очни болести. Карамфиловото масло има силно изразено антисептично действие. В миналото то успешно е използвано за лекуване на гнойни абсцеси и за дезинфекция на ръцете на хирурзите. 
 

Начин на употреба:

Приема се по схема, в зависимост от заболяването.

Произход: Индия

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

 

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.