ЛОТОС корен 50гр.

ЛОТОС корен 50гр.

Наличност: В наличност
10.80 лв.
Код на продукта: ЛОТОС корен 50гр.

Бърз преглед

Описание: Лотос (Nelumbo) е род водни растения от семейство Лотосови. Единствен род в семейството. Има два вида, единият разпространен в Азия, другият в Северна Америка. Приложение: при диария, холера, треска, чернодробни усложнения, бронхит, кожн...
+

Описание: Лотос (Nelumbo) е род водни растения от семейство Лотосови. Единствен род в семейството. Има два вида, единият разпространен в Азия, другият в Северна Америка.

Приложение: при диария, холера, треска, чернодробни усложнения, бронхит, кожни обриви, ухапвания от змии и ужилвания от насекоми. Сухите цветове са приготвят, като сироп за лечение на кашлица.

Начин на употреба: Залейте  с 200 мл гореща вода; запарете 10 мин, прецедете. Можете да добавите няколко капки от прясно изцеден лимон. Изпийте течността. Приемайте на равни интервали.

 Действие: Коренът от Лотос всъщност е коренищата на растението лотос. Това е популярен зеленчук в цяла Южна и Източна Азия но той все още не е толкова добре известен у нас. Коренът от лотос е пълен с влакна и различни витамини и други хранителни вещества. В Азия се смята че има различни лечебни качества. Приложение: Подпомага организма при състояние на възпалителни процеси; бактериални и вирусни инфекции; понижена функция на стомашно-чревния тракт черния дроб и бъбреците метаболизма; хронична умора. Начин на употреба: Залейте корените с 200 мл гореща вода; запарете 10 мин прецедете. Можете да добавите няколко капки от прясно изцеден лимон. Изпийте течността. Приемайте на равни интервали. Противопоказания: Не се препоръчва при бременност и кърмене и за деца до 6 години.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.