ЕНЬОВЧЕ БЯЛО СТРЪК 40гр

ЕНЬОВЧЕ БЯЛО СТРЪК 40гр

Наличност: В наличност
1.00 лв.
Код на продукта: ЕНЬОВЧЕ БЯЛО СТРЪК 40гр

Бърз преглед

Растението е известно като средство, понижаващо температура и лек при ревматизъм, цистит, язва, болни бъбреци, дори и при епилептични пристъпи.   Многобройни са ползите на тази билка и върху кожата при различни проблеми – розацея, псориазис, ци...
+

Растението е известно като средство, понижаващо температура и лек при ревматизъм, цистит, язва, болни бъбреци, дори и при епилептични пристъпи.

 

Многобройни са ползите на тази билка и върху кожата при различни проблеми – розацея, псориазис, циреи, обриви и пърхот

Едва ли знаете, че тя е би използвана от предците ни при приготвяне на сирене. Вместо мая към млякото предците ни добавяли сок от природния лек.

Цветето на дълголетието, както нашите баби наричат еньовчето, притежава силно изразени детоксикиращи свойства. Растението подпомага процеса на прочистване на черния дроб, далака и панкреса от попадналите в тях токсини Известно е с положителното си въздействие и върху половата система на жените и мъжете.

Въпреки безспорните си качества, билката е един от природните лекове, които тънат в забрава. Тя е едно от съкровищата в природната аптека, на което трябва да обърнем по-голямо внимание във времето на рака

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.