ДАМЯНА ЛИСТ, АФРОДИЗИАК 20гр.

ДАМЯНА ЛИСТ, АФРОДИЗИАК 20гр.

Наличност: В наличност
6.50 лв.
Код на продукта: ДАМЯНА ЛИСТ, АФРОДИЗИАК 50гр.

Бърз преглед

ДАМЯНА ЛИСТ, АФРОДИЗИАК  Turnera diffusa Описание: Дамяна представлява храст с дребни и красиви ароматни цветове, цъфтящи от ранно до късно лято. След прецъфтяването на цветове, плодовете узряват и придобиват вкус, като този на смокините. Расте...
+

ДАМЯНА ЛИСТ, АФРОДИЗИАК 

Turnera diffusa

Описание: Дамяна представлява храст с дребни и красиви ароматни цветове, цъфтящи от ранно до късно лято. След прецъфтяването на цветове, плодовете узряват и придобиват вкус, като този на смокините. Растението има аромат подобен на лайката, дължащ се на ароматичните масла, съдържащи се в него.

Разпространение: Родината му е Централна Америка, Мексико, Южна Америка и Карибския басейн.

Използваема част: листа

Действие: като афродизиак, подобрява половата потентност. Влияе тонизиращо върху централната нервна система.

Начин на употреба: Обикновен чай с Дамяна: Запарва се 1/2 чаена лъжичка листа от Дамяна в 200 мл кипяща вода за 10 мин. Преди употреба прецедете и разделете количеството на две за двамата партньори.

Ароматен чай с Дамяна: Смесват се 1 чачаст Дамяна, 2 части мента (което също ще допринесе за крайния резултат) и 1 част цветове от портокал. Една чаена лъжичка от сместа трябва да заври, след което се оставя да престои похлупена за 10 минути. Прецежда се количеството и се разделя на две за двамата партньори. 1/2 ч.л. билка се запарва за 10 минути в 200 мл вряла вода. Прецежда се, разделя се на две части за двамата партньори и се изпива половин до един час преди акт.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.