ЗЛАТЕН КОРЕН /Родиола/ 10гр

ЗЛАТЕН КОРЕН /Родиола/ 10гр

Наличност: В наличност
6.50 лв.
Код на продукта: ЗЛАТЕН КОРЕН, 25гр.

Бърз преглед

ЗЛАТЕН КОРЕН, РОДИОЛАКОРЕН,ТИБЕТСКИ ЖЕНШЕН, РЯЗАН Rhodiola Rosea ЗА ПО-ДЪЛЪГ И КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ                                            Показания: Запазва физическата и психическата работоспособност при синдром на хронична умора и повишени ...
+

ЗЛАТЕН КОРЕН, РОДИОЛАКОРЕН,ТИБЕТСКИ ЖЕНШЕН, РЯЗАН

Rhodiola Rosea

ЗА ПО-ДЪЛЪГ И КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ
                                          
Показания: Запазва физическата и психическата работоспособност при синдром на хронична умора и повишени физически и емоционално-психически натоварвания;  мощен антиоксидант - препятства образуването на атеросклеротични плаки, чисти стените на съдовете от налични такива; стимулира дейността на  надбъбречната, щитовидната и половите жлези; увеличава устойчивостта на организма и способността му да се приспособява и преодолява вредни влияния като замърсеност, студ, горещини, недостиг на кислород. 

Начин на употреба: Билков чай: Залейте едно 1/2 ч.л с 200 мл. гореща вода, запарете 5-7 минути. Приемайте 1 до 3 пъти на ден.

Тинктура: Билката се поставя в стъклен съд с капак и се залива със 40° до 60° спирт или домашна ракия  в съотношение 1:5 /например 50 гр билка се залива с 250 мл. спирт/. Захлупва се и се оставя да престои на тъмно 7 до 10 денонощия. След което билките се прецеждат и изстискват хубаво. Получената тинктура се ползва по 20-30 капки преди ядене в чаша с вода /или според специалното предписание на лекаря/.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.