ЖЕН ШЕН КОРЕН 30гр

ЖЕН ШЕН КОРЕН 30гр

Наличност: В наличност
24.00 лв.
Код на продукта: ЖЕН ШЕН КОРЕН 30гр

Бърз преглед

Жен шен, сушен корен - рязан корен в индивидуална опаковка Panax ginseng С. А. Меу. Червен Жен шен над 6 години, най-високо качество Нето: изберете грамаж на билката от падащото меню Действие: Корените на жен-шена се ползуват с широка популярно...
+

Жен шен, сушен корен - рязан корен в индивидуална опаковка
Panax ginseng С. А. Меу.

Червен Жен шен над 6 години, най-високо качество
Нето: изберете грамаж на билката от падащото меню

Действие: Корените на жен-шена се ползуват с широка популярност като тонизиращо средство в народната медицина на Китай, Япония и други далекоизточни страни. С методите на научната медицина са доказани
своеобразните свойства на жен-шена да уравновесява нервните процеси, да стимулира мускулната издръжливост. Усилва имунитета.

Приложение: Като тонизиращо средство при изтощение, бърза уморяемост, психична и мускулна слабост, анемия, при полова слабост, атеросклероза и др.

Начин на употреба: *От корените на жен-шена се приготвят препарат - спиртен извлек, като  50 гр сушени корени се поставят в 250 мл домашна ракия или друг алкохол на тъмно за 7 денонощия. След това корените подължават да киснат, но вече може всеки ден да се отлива по 2-3 чаени лъжички настойка, разтворена в 1 чаша вода, доза за един ден.

*Може да се приготви също запарка, като 1/2 чаена лъжичка ситно стрити корени се заливат с 250 или 500 мл вряща вода. Тази доза се употребява за 1 ден.

*Може да се нареже на парченца и да се дъвчи сутрин на гладно по 1/3 чаена лъжичка корен или при нужда от концентрация.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.