ДЯВОСЛСКИ НОКЪТ корен 40гр.

ДЯВОСЛСКИ НОКЪТ корен 40гр.

Наличност: В наличност
5.00 лв.
Код на продукта: ДЯВОСЛСКИ НОКЪТ корен 40гр.

Бърз преглед

Дяволски нокът, корен, рязан, натурална билка - СТАВИ Harpagophytum, Devil's Claw Действие и приложение: Дяволският нокът има противоревматично, обезболяващо и противовъзпалително и седативно действие. Билката се използва основно при: болки в г...
+

Дяволски нокът, корен, рязан, натурална билка - СТАВИ

Harpagophytum, Devil's Claw

Действие и приложение: Дяволският нокът има противоревматично, обезболяващо и противовъзпалително и седативно действие. Билката се използва основно при: болки в гърба, болки във врата, ревматоиден артрит,  артроза, подагра, лупус. Намалява болката и оттока при възпаление на ставите. Отстранява болката в мускулите, ставите и нервите.

Начин на употреба 1: Приготвя се спиртен извлек: 10 гр билка се накисва за 14 дни на тъмно с 60 мл ракия или спирт до 60 градуса. Прецежда се, изстисква се. Получената течност се разрежда наполовина с вода и се втрива на болните участъци 2 пъти дневно. *Извлека може да се смеси с крем и да се ползва като мехлем.

Начин на употреба 2: Перорално - Ползва се три пъти дневно по 20-30 капки в 100мл вода преди хранене. Ако имате чуствителен стомах, може да се пие след хранене.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.