Eтерично масло от Копър /Резене/, 20 мл

Eтерично масло от Копър /Резене/, 20 мл

Наличност: В наличност
15.00 лв.
Код на продукта: Eтерично масло от Копър /Резене/, 20 мл

Бърз преглед

Ботаничеко наименование: Foeniculum vulgare (етично отгледан). Получаване: Парна дестилация на семена от растението. Аромат: Сладък, земен, анасонов. Съчетава се добре с етерични масла от Лайм, Мента, Здравец, Лавандула, Роза, Сандалово дърв...
+

Ботаничеко наименование: Foeniculum vulgare (етично отгледан).

Получаване: Парна дестилация на семена от растението.

Аромат: Сладък, земен, анасонов. Съчетава се добре с етерични масла от Лайм, Мента, Здравец, Лавандула, Роза, Сандалово дърво.

Произход: България

Действие: Етеричното масло от Копър великолепно прочиства организма и извежда шлаките и токсините, особено при тези, които се увличат с храната и алкохола. Има пикочогонно и меко слабително действие. Въздейства на храносмилателната система. Влияе на хормоналната система при жените, и затова се използва при проблеми на периода на менопаузата. Добър афродизиак. Намира приложение при бъбречно-каменна болест, целулит и затлъстяване (задържане на течности), при заболявания на хранопровода, лошо храносмилане, отстранява запек, метеоризъм, гадене, болки, колики, отравяния, хълцане, повръщане. Влияние положително върху самочувствието и увереността. Понижава теглото, стимулира лактацията, тонизира тялото, повишава еластичността на бюста.

Начин на приложение:

За масаж при гастритни нарушения, лошо храносмилане, запек, хранителни отравяния, хълцане, гадене, повръщане, камъни в бъбреците, целулит, затлъстяване, задържане на течности, проблеми на менопаузата, отслабване на зрението.
За бани при гастритни нарушения, лошо храносмилане, запек, хранителни отравяния, хълцане, гадене, повръщане, камъни в бъбреците, целулит, затлъстяване, задържане на течности, проблеми на менопаузата, отслабване на зрението.
За инхалации (аромалампа) при хълцане, гадене, повръщане, проблеми на менопаузата.

Съвети за безопасност: Eтеричното масло от Копър не се препоръчва да се използва по време на бременност и кърмене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина и светлина. Да се избягва контакт с очите.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.