Програма "Отслабване"

Програма "Отслабване"

Наличност: В наличност
129.90 лв.
Код на продукта: 005

Бърз преглед

Препоръчва се за хора с наднормено тегло над 12 кг. Програма за равномерно изгаряне на мазнините по корем, бедра, дупе, ханш, паласки, вътрешностомашни мазнини При консумация на Царски чай в продължение на 4 месеца Вие ще изгорите стари натрупа...
+

Препоръчва се за хора с наднормено тегло над 12 кг.

Програма за равномерно изгаряне на мазнините по корем, бедра, дупе, ханш, паласки, вътрешностомашни мазнини

При консумация на Царски чай в продължение на 4 месеца Вие ще изгорите стари натрупани подкожни мазнини, които дори с активен спорт се свалят много трудно, но Царски чай се справя безпроблемно с тях. Не е задължително да се спазват диети по време на консумацията на Царски чай. Важно е да приемате количество храна близка до дневния Ви калориен разход. Хранете се редовно и умерено, като включвате в ежедневието си малко спорт или разходка за по-бързо оформяне на корема и бедрата!

Царски чай действа върху организма, като изгаря излишните мазнини РАВНОМЕРНО от тялото: бедра, дупе, ханш, корем, паласки, вътрешностомашни мазнини. Хидратира, изглажда и стяга кожата. Чаят работи с вода!

Изпълнение на Програма ОТСЛАБВАНЕ

За изпълнението на програмата са необходими 4 опаковки Царски чай, които ще консумирате 4 месеца! Царски чай продължава действието си 7-10 дни след спиране на консумацията му.
След приключване на всяка опаковка, направете пауза от 7-10 дни, след което започнете консумацията на следващата опаковка!
Изключително важно е да приемате между 2 до 3 литра вода всеки ден.

 

 

 

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.