тинктура за дейността на бъбреците

тинктура за дейността на бъбреците

Наличност: В наличност
5.00 лв.
Код на продукта: тинктура за дейността на бъбреците 100мл.

Бърз преглед

По рецептурите на Хлебаров Препоръчва се при: дисфункции на бъбреците бъбречна недостатъчност инфекции на отделителната система отоци от бъбречен произход за профилактика на дейността на бъбреците Български Био Продукт – тинкт...
+

По рецептурите на Хлебаров

Препоръчва се при:

  • дисфункции на бъбреците
  • бъбречна недостатъчност
  • инфекции на отделителната система
  • отоци от бъбречен произход
  • за профилактика на дейността на бъбреците


Български Био Продукт – тинктура за дейността на бъбреците е балансирана комбинация от билки, която влияе благоприятно върху състоянието и функциите на бъбреците, пикочния мехур и простатата. 

Продуктът съдържа специфична комбинация от биоактивни вещества, която подпомага функциите на отделителната система. Оказва диуретично, антивъзпалително и възстановяващо клетъчната структура действие. Подкрепя дейността на бъбреците и пикочния мехур. Спомага за поддържане на нормален алкално-киселинен баланс в урината и стимулира изхвърлянето на пикочната киселина.

Съставки: стандартизиран водно-етанолов екстракт от пет взаимнодопълващи се билки: царевична коса /Stigmata Maydis/, жълт кантарион /Hypericum perforatum/, мечо грозде /Arctostaphylos uva-ursi/, полски хвощ /Equisetum Аrvense/, мента /Mentha Piperita/

Нетно количество: 100мл

Изцяло натурален продукт. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка: 60 капки, разтворени в около 50-100мл минерална вода или сок, от 2 до 6 пъти на ден;

(При профилактичен прием дозировката е 60 капки, 2 пъти на ден в продължение на 20-30 дни; В този случай една опаковка е достатъчна за целия курс. При симптоматичен прием дозировката е 60 капки, 4 - 6 пъти на ден; В този случай една опаковка е достатъчна за около 2 седмици.)

60 капки се равняват на около 1,5мл

*Български Био Продукт – Тинктура за дейността на бъбреците е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Български Био Продукт – билкова тинктура не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.