ТИНКТУРА ПРОБЛЕМНА КОЖА 100МЛ.

ТИНКТУРА ПРОБЛЕМНА КОЖА 100МЛ.

Наличност: В наличност
6.00 лв.
Код на продукта: ТИНКТУРА ПРОБЛЕМНА КОЖА 100МЛ.

Бърз преглед

Действие и предназначение: Съдейства за балансиране на хормоналния и метаболитен статус на организма стоящи в основата на развитието на акне. Активира процесите на самопочистване и обновяване на кожата. Спомага за редуциране на мастната секреция и но...
+

Действие и предназначение: Съдейства за балансиране на хормоналния и метаболитен статус на организма стоящи в основата на развитието на акне. Активира процесите на самопочистване и обновяване на кожата. Спомага за редуциране на мастната секреция и нормализиране на нормалната микрофлора. Повлиява благоприятно състоянието на мазната и предразположена към формиране на комедони и акне проблемна кожа.

Употреба: Препоръчителна дневна доза за възрастни – 90 капки, съдържащи 270 mg активна субстанция. Пие се по 30 капки, в 50 ml вода, 3 пъти дневно преди хранене.

Биологично-активни компоненти:

  • Екстракт от Теменуга
  • Екстракт от Коприва
  • Екстракти от Еньовче и корени от Репей
  • Етанол 62-68% vol. до 100 ml.

Внимание! Да не се употребява от бременни, кърмачки и лица под 18г.! Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!

Съхранение: В оригиналната опаковка, защитен от пряка слънчева светлина.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.