Тинктура ЛИМЕЦ 100МЛ.

Тинктура ЛИМЕЦ 100МЛ.

Наличност: В наличност
6.00 лв.
Код на продукта: Тинктура ЛИМЕЦ 100МЛ.

Бърз преглед

Препоръчва се за: ·  стимулиране на имунната система ·  повишаване на общия тонус на организма ·  при нарушения на обменните процеси ·  при активно спортуване и/или тежък физически труд ·  за стимулиране на кръвообращението и храносмил...
+

Препоръчва се за:

·  стимулиране на имунната система

·  повишаване на общия тонус на организма

·  при нарушения на обменните процеси

·  при активно спортуване и/или тежък физически труд

·  за стимулиране на кръвообращението и храносмилането

Tинктура Лимец оказва положително въздействие върху имунната система на организма и действа благоприятно върху обменните процеси.

Лимецът е изключително богат на витамините А, В и Е, белтъчини и минерали (цинк, магнезий, манган, фосфор). Витамин Е играе протективна роля за сърдечно-съдовата система, подпомага функцията на половите жлези, а също така е и добър антиоксидант като спомага за бързото извеждане от организма на свободните радикали. Минералите също способстват нормалното физиологично състояние на организма. Високото съдържание на магнезий прави лимеца изключително полезна добавка за спортуващи и особено при хора, които страдат от мускулни крампи и разтягания. Неговите протеини съдържат 8 вида амино-киселини включително и лизин, която е необходима аминокиселина, забавяща стареенето на костите /остеопороза/, спомага за добрата концентрация и оказва профилактично и задържащо действие срещу вируси. Според последни научни проучвания лимецът е препоръчителен и при диабет. Съдържащите се в него разтворими въглехидрати-полизахариди притежават способността да укрепват имунната система.

Съставки: стандартизиран водно-етанолов екстракт от Лимец /Triticum monococcum/; етанол 62-68 об. %

Нетно количество: 100мл

Изцяло натурален продукт. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка: 80 капки, разтворени във вода или сок 2-4 пъти на ден.
Препоръчвана доза от продукта за дневен прием: 320 капки

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.