ТИНКТУРА ГАСТРОМАКС 100МЛ.

ТИНКТУРА ГАСТРОМАКС 100МЛ.

Наличност: В наличност
35.00 лв.
Код на продукта: ТИНКТУРА ГАСТРОМАКС 100МЛ.

Бърз преглед

Приложение : ПРИ КОЛИКИ, БОЛКИ В СТОМАХА, ПРИ ДИЕТИ Цветовете на билката бял равнец (Achillea millefolium), приготвени под формата на ТИНКТУРА, подпомагат процеса на храносмилането, като същевременно подобрява резорбцията на храните и у...
+

Приложение :

ПРИ КОЛИКИ,

БОЛКИ В СТОМАХА,

ПРИ ДИЕТИ

Цветовете на билката бял равнец (Achillea millefolium), приготвени под формата на ТИНКТУРА, подпомагат процеса на храносмилането, като същевременно подобрява резорбцията на храните и ускорява метаболизма особено при животни в оздравителен период, възстановителен режим или при преминаване към нов вид храна ИЛИ диета. В комбинация с останалите билки се повишава спазмолитичния ефект на дрогата върху гладката мускулатура на червата, което определя приложението й при лечение на колики. В допълнение плодовете от копър (Anethum graveolens) и цветове от лайка (Chamomilla recutita) стимулират апетита, тонизират лигавицата на стомаха, регулират движението на хранителните маси, ограничават образуването и повишават отделянето на газовете в червата, което допринася за намаляване случайте на метеоризъм и честота на газовите колики.

 

Състав:

цвят от бял равнец (flores et herba Millefolii), листа от мента (folia Menthae), плодове от копър (fructus Anethi), сминдух и цветове от лайка (anthodia et flores Chamomillae).

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.