Тинктура БОСВЕЛИЯ

Тинктура БОСВЕЛИЯ

Наличност: В наличност
7.20 лв.
Код на продукта: Български Био Продукт

Бърз преглед

Препоръчва се при: - артрит - остеоартрит - травми на опорно-двигателния апарат - тендинит и бурсит - при усилено натоварване на носещите стави   Български Био Продукт - тинктура Босвелия проявява антивъзпалително действие и спомага за...
+

Препоръчва се при:

- артрит
- остеоартрит
- травми на опорно-двигателния апарат
- тендинит и бурсит
- при усилено натоварване на носещите стави

 

Български Био Продукт - тинктура Босвелия проявява антивъзпалително действие и спомага за добра подвижност и гъвкавост на ставите, стимулира хрущялната тъкан, оказва благотворно влияние върху съединителната тъкан, тонизира мускулите. Продуктът е подходящ и при усилено натоварване на носещите стави при тежък физически труд, активно спортуване, наднормено телесно тегло и др.

 

Български Био Продукт – тинктура Босвелия?

Основните активни компоненти с антивовъзпалително действие в смолата на босвелия са босвелиевите киселини /КВА и АКВА/, които блокират синтеза на левкотриени - хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възникването на възпалителни процеси.

Двете киселини оказват положително влияние върху ставните функции /намаляване на ставната скованост/; подходящи са и при случаи на преждевременно 'износване' на ставите и гръбначния стълб, а също и при усилено натоварване на носещите стави /при тежък физически труд, спортисти, наднормено телесно тегло и други/ и след травми на опорно-двигателния апарат.

 

Какво съдържа Български Био Продукт – тинктура Босвелия?

Съдържание на продукта: стандартизиран водно-етанолов екстракт от босвелия /Boswellia serrata/;  етанол 62-68 об. %

Изцяло натурален продукт. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.
Дозировка: 60 капки, разтворени в около 50мл минерална вода или сок, 2 пъти на ден преди хранене;

Нетно количество: 100мл

 
*Български Био Продукт – тинктура Босвелия е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Български Био Продукт – билкова тинктура не е лекарствено средство и не може да се използва като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.